Visiting Washington, D.C. is not a waste of your time and money. There are many destinations in Washington, D.C. that you can include in your journey, which make your travel to this great city worth your time and money. Here are some notable attractions that the city can offer.
It is the image of 19th sandstone called Castle. This is an institution that has got more than nine museums. A one-day tour is not enough to cover it all. The best places to visit are Air and Space Museum and Museum of Natural History.
This place houses the 19-foot statue of America’s third president. In addition, there are some writings in the wall like Declaration of Independence and some Jefferson’s writings.
Michel Richard Citronelle
This famous chef got a restaurant at the heart of Washington, D.C. He prepares wonderful dishes to dignitaries who frequent this place. It is not only about attractive menu, but the service is professional. The multi-course is accompanied with wine. The restaurant’s wine cellar houses thousands of bottles.
This is a taste of Asia in the district. The hotel amenities (设施) are world class with pool and spas. The restaurant shows the city’s view on a flat screen TV and the rooms have Internet access.
The White house
It should not be missed. It is one of the most significant buildings in the city. Its architecture is grand and suits the city’s landscape. There are guided tours that you can join in.
If you want to enjoy jazz music, this is the place to be. You can hear grassroots musicians play. The food is also good.
1. What can you visit in Smithsonian Institution?
A. Castles. B. Museums C. Statues D. Restaurants
2. What can you do in Michel Richard Citronelle?
A. Taste Asian food. B. Cook delicious dishes.
C. Enjoy good food and service. D. Swim and enjoy free Wifi.
3. Which of the following is your best choice as a music lover?
A. Jefferson Memorial B. Mandarin Oriental C. The White House. D. Twins Jazz
【答案】1. B 2. C 3. D
细节理解题。由第二段中的“This is an institution that has got more than nine museums. A one-day tour is not enough to cover it all. The best places to visit are Air and Space Museum and Museum of Natural History.”（这是一个拥有9个以上博物馆的机构。一日游不足以涵盖一切。最好参观的地方是航空航天博物馆和自然历史博物馆。）可知在Smithsonian Institution你能参观博物馆。故选B项。
细节理解题。由第四段中的“He prepares wonderful dishes to dignitaries who frequent this place. It is not only about attractive menu, but the service is professional. The multi-course is accompanied with wine.”（他为经常光顾这里的贵宾们准备了美味的菜肴。它不仅是关于吸引人的菜单，而且服务是专业的。）可知在Michel Richard Citronelle你能享受美食和服务。故选C项。
细节理解题。由最后一段中的“If you want to enjoy jazz music, this is the place to be.”（如果你想欣赏爵士乐，这是个好地方。）可知Twins Jazz是你作为音乐爱好者的最佳选择。故选D项。
A young woman one day said something that hurt her best friend of many years. She regretted it immediately and would like to do anything to take the words back. What she had said hurt her friend so much that the woman herself also felt very painful. To make up what she had done, she went to an old wise man in the village and ask for advice.
The old man understood the young woman’s suffering. He knew he must help her. He knew he could never remove her pain, but he could teach. And he also knew the result would depend only on her character.
“Tonight, take your big feather pillows and put single feather on the doorsteps of each house in the village before the sunrise.” He said.
The young woman hurried home to prepare for it, even though the feather pillows were very dear to her. All night long, she made her efforts alone in the cold. Finally it got light and she placed the last feather on the step of the last house. Just as the sun rose, she returned to the old man.
“Now,” said the man, “go back and refill your pillows with the feathers you have put on the steps. Then every thing will be as it was before.”
“You know that’s impossible! The wind blew away each feather as fast as I placed them on the doorstep!” The young woman was surprised.
“That’s true,” said the old man. “Each of your words is like a feather in the wind. Once your words are spoken, no matter how much effort you make and how sincere you are, you can never return them to your mouth. Choose your words well and protect people you love from being hurt.”
4. The young woman suffered from __________.
A. What she had said
B. her friend’s advice
C. the old man’s advice
D. What her friend had said
5. According to Para.2, the old man __________.
A. could remove her pain
B. refused to teach her
C. knew a lot about her character
D. decided to help her learn something
6. After the woman came back to him, the old man advised her to __________.
A. find more feathers
B. take away the feathers
C make some more pillows
D. put the feathers back to the pillows
7. What can we learn from the story?
A. Taking one’s advice before doing
B. Thinking carefully before speaking.
C. Asking for advice when you have troubles
D. Talking to people when you have troubles.
【答案】4. A 5. D 6. D 7. B
细节理解题。根据第一段中“What she had said hurt her friend so much that the woman herself also felt very painful. (她说的话伤害了她的朋友，她自己也感到很痛苦。)”可知，这位年轻女子苦于她说过的话。故选A项。
细节理解题。根据第二段中“He knew he must help her. He knew he could never remove her pain, but he could teach. (他知道他必须帮助她。他知道他永远无法消除她的痛苦，但他可以教她。)”可知，老人决定帮助她学习一些东西。故选D项。
细节理解题。根据第五段中老人所说“go back and refill your pillows with the feathers you have put on the steps. (回去把你放在台阶上的羽毛重新装满你的枕头。)”可知，老人建议她把羽毛放回枕头。故选D项。
推理判断题。根据最后一段中老人所说“Each of your words is like a feather in the wind. Once your words are spoken, no matter how much effort you make and how sincere you are, you can never return them to your mouth. Choose your words well and protect people you love from being hurt. (你的每一句话都像风中的羽毛。一旦你说了，无论你多么努力，多么真诚，你都无法再回到你的嘴里。好好措辞，保护你爱的人不受伤害。)”可推知，从这个故事中我们能学到说话前要先仔细思考。故选B项。
People love Shakespeare’s vocabulary and creativity. He used more than 15,000 words in this writing! But Bible’s Old Testament only contains 5,642 words. Shakespeare also invented many new terms and phrase.
If someone’s behavior suggested they were not honest and should not be trusted. Shakespeare called them suspicious. If someone was silly and perhaps looked like a fool, Shakespeare found their actions laughable. And for those who offered their opinions on something’s quality, Shakespeare called them critics. Today , for instance, food critics and film critics give their opinions on food and films.
The familiar phrase “break the ice” comes from Shakespeare’s play The Taming of the Shrew. The “ice is broken” when people in a group, who have never met before, begin to talk to each other by doing some activities. More common words were first used by Shakespeare including “road”, “gossip”, “lonely”, “bump” and “hurry”.
Four hundred years after his death, Shakespeare surely lives on, in everyday speech, as he most famous writer of all time.
8. Which of following can replace the underlined word in Para 2?
A. meaningful B. doubtful C. thoughtful D. powerful
9. Whose actions are considered laughable from Para 2?
A. film critic’s B. food critic’s
C. silly people’s D. dishonest people’s
10. The phrase “break the ice” comes from __________.
A. a poem B. a film C. a novel D. a play
11. What may be the best title for the text?
A. Shakespeare’s Great life
B. The famous Writer—Shakespeare
C. Shakespeare’s Influence on English
D. Famous Words in Shakespeare’s Plays
【答案】8. B 9. C 10. D 11. C
词句猜测题。根据文章第二段的句子“If someone’s behavior suggested they were not honest and should not be trusted (如果某人的行为表明他们不诚实，不应该被信任)”可知，句子表示“如果某人的行为表明他们不诚实，不应该被信任。莎士比亚称他们可疑”，划线词suspicious的意思是“可疑的，怀疑的”，和doubtful意思相近，故选B。
细节理解题。根据文章第二段的句子“If someone was silly and perhaps looked like a fool, Shakespeare found their actions laughable. (如果某人很傻，也许看起来像个傻瓜，莎士比亚认为他们的行为是可笑的。)”可知，愚蠢的人的行为被认为是可笑的。故选C。
细节理解题。根据第三段的“The familiar phrase “break the ice” comes from Shakespeare’s play The Taming of the Shrew. (我们熟悉的短语“break the ice”来自莎士比亚的戏剧The Taming of the Shrew。)”可知，短语“break the ice”来自戏剧，故选D。
主旨大意题。根据全文和文章第一段的句子“Shakespeare also invented many new terms and phrase. (莎士比亚还发明了许多新的术语和短语。)”可知，文章主要介绍莎士比亚对英语的影响，因此最好的标题是C选项“Shakespeare’s Influence on English (莎士比亚对英语的影响)”，故选C。
Nowadays. Many of us spend about 10 hours a day in front of a computer or other electronic devices and less than 30 minutes a day outdoors. The result is that our brain easily feels tired. We need to give the brain a rest, but how?
David Strayer is a professor of psychology at the University of Utah. He claims that camping may be just what a tech-tired brain needs. His argument finds strong support from Carl and Kate, two experienced campers. Carl, who works for a mobile phone company, says that being outdoors makes him feel relaxed. It also prepares him for the work he must do. “Camping gives us a chance to be in touch with nature and is very relaxing. When you return to work on Monday, you’re in a better state of mind. I really like the way I feel on Monday.” Kate is a senior editor. She says camping brings her some peace she couldn’t have otherwise. She even finds herself more creative.
David Strayer explains that camping allows close contact with nature, and being in nature calms the brain and helps it to focus. When people go camping, they need to learn about animals and natural environments; they have to deal with the weather, learn to stay dry in the rain and warm in the snow and have to learn how to keep the feet in good condition when hiking and walking.
Some might say that taking a long walk in the woods or by the ocean or in a city park is wonderful, too. But camping requires that one spends more time in nature and it can test him in different ways. And it brings more health benefit as well.
12. What is the result of using electronic devices too much?
A. Our brain will feel exhausted.
B. We will waste time.
C. Our study will be influenced.
D Our brain will be refreshed.
13. Why does the author take Carl and Kate as examples?
A. To share a good camping site.
B. To share their work experiences.
C. To show the advantages of camping.
D. To show their interest in camping.
14. Which of the following is the benefit of camping?
A. It helps protect the environment.
B. It helps us learn more about nature.
C. It teaches us to keep warm in the rain.
D. It teaches us to avoid difficult situations.
15. What is the author’s attitude towards camping?
A. Positive B. Negative C. Uninterested D. Doubtful
【答案】12. A 13. C 14. B 15. A
细节理解题。根据第一段中“The result is that our brain easily feels tired.（结果是我们的大脑很容易感到疲劳。）”可知，过多使用电子设备的结果是“我们的大脑会感到疲惫。”故选A。
推理判断题。根据第二段中“He claims that camping may be just what a techtired brain needs. His argument finds strong support from Carl and Kate, two experienced campers.（他声称，露营可能正是厌倦科技的大脑所需要的。他的观点得到了卡尔和凯特的大力支持，他们是两个经验丰富的露营者。）”可知，作者之所以以卡尔和凯特为例主要是为了展示露营的好处。故选C。
细节理解题。根据第三段第一句“David Strayer explains that camping allows close contact with nature and being in nature calms the brain and helps it to focus.（大卫·斯特雷耶解释说，露营可以让你与大自然亲密接触，置身大自然可以让大脑平静下来，帮助它集中注意力。）”可知，露营的好处是它帮助我们更多地了解自然。故选B。
观点态度题。根据最后一段内容“Some might say that taking a long walk in the woods or by the ocean or in a city park is wonderful, too. But camping requires that one spends more time in nature and it can test him in different ways. And it brings more health benefit as well.（有些人可能会说，在树林里、海边或城市公园里散步也很美妙。但是露营需要一个人花更多的时间在大自然中，它可以在不同的方面考验他。而且它还能带来更多的健康益处。）”可知，作者对露营的态度是“积极的”。故选A。
By making positive changes in your life you can become better _____16_____ Here are some quick and easy ways to help you become a better person.
Recognize what areas you are lacking. For this you can ask a trusted friend or family member for help. Being unaware of your weaknesses makes it hard for you to improve. The successful people know where they aren’t strong and they use their strengths to make up for it.
Quit a bad habit.
Quitting a bad habit is good for you. _____18_____ If you aren’t ready to quit your bad habits right away, start out with small steps. Find a trusted friend that can give you encouragement if you’re struggling.
Break up with negative thinking.
_____19_____ This can have a bad influence on your life. Negative thinking really makes you down mentally and physically. Trying to think more positively helps you reduce stress and requires you to stop making excuses.
Treat others with kindness.
Showing other people that you care for them is a great way to be a better person. _____20_____ Something just like buying a coffee for your classmates can make a huge positive impact on their and your day.
A. Take better care of yourself.
B. Know your weakness.
C. Pay a visit to your good friends now and then.
D. Do you always see the glass is half empty?
E. It not only makes you a better person, but it makes you more confident.
F. Small acts of kindness will make other people feel better and lift your spirits as well.
G. However, it may be hard sometimes to figure out how to do it.
【答案】16. G 17. B 18. E 19. D 20. F
根据后文“Here are some quick and easy ways to help you become a better person. (这里有一些快速简单的方法来帮助你成为一个更好的人)”可知，本句与上文“By making positive changes in your life you can become better. ”（在生活中做出积极的改变，你会变得更好）形成转折，并引出下文要介绍的方法，故G选项“然而，有时可能很难弄清楚如何做到这一点”符合语境，故选G。
根据本段内容“Recognize what areas you are lacking. For this you can ask a trusted friend or family member for help. Being unaware of your weaknesses makes it hard for you to improve. The successful people know where they aren’t strong and they use their strengths to make up for it.(认识到自己的不足之处。你可以向你信任的朋友或家人寻求帮助。没有意识到自己的弱点会让你很难进步。成功人士知道自己的不足之处，他们会用自己的优势来弥补)”可知，本段主要说明要了解自己的不足。故B选项“了解自己的弱点”符合语境，故选B。
根据上文“Quitting a bad habit is good for you.(改掉坏习惯对你有好处)”可知，本句承接上文，接着说改掉坏习惯的好处。故E选项“这不仅会让你成为一个更好的人，还会让你更自信”符合语境，故选E。
根据后文“This can have a bad influence on your life. Negative thinking really makes you down mentally and physically. Trying to think more positively helps you reduce stress and requires you to stop making excuses.(这可能会对你的生活产生不良影响。消极的想法真的会让你在精神上和身体上都很低落。试着更积极地思考可以帮助你减轻压力，并要求你停止找借口)”可知，本句要以设问句的形式来引起对“你总是看到事物消极的一面吗”的注意和思考。然后接着说它对生活的不好影响。故D选项“你总是看到杯子是半空的吗？”符合语境，故选D。
根据上文“Showing other people that you care for them is a great way to be a better person.(向别人展示你关心他们是成为一个更好的人的好方法)”可知，本句承接上文，说明善意的行为对别人和自身所起的积极作用。故F选项“小小的善举会让别人感觉更好，也会提升你的精神”符合语境，故选F。
I was a shy kid. I didn’t even like to answer the telephone for fear I’d have to talk to somebody I didn’t _____21_____.
However, at school I had to spend all day in the _____22_____ of others. My escape was studying. I spent a lot of time studying and was _____23_____ with good grades.
_____24_____, I went to college. During my third year of college, I had enough of being _____25_____ and decided to change myself.
One day while on campus, I _____26_____ an advertisement for positions on the local classical music radio station. I had grown up listening to classical music, and I _____27_____ it.
I had absolutely no background in radio, and absolutely no _____28_____ of getting the job. The idea of talking to thousands of listeners in “radioland” _____29_____ me. However, I ______30______ the interview. The station manager had a soft voice that made me feel ______31______ . I was given a public service announcement to read, and a list of composers’ names to pronounce. It wasn’t ______32______ for me. I left the recording session with a sense of ______33______ that I had actually done this strange and terrifying thing.
About two weeks later, I actually ______34______ the job. It was a challenging job, but I grew to enjoy it. I began to feel ______35______ talking to people.
My present job is ______36______ people and writing their stories in a community newspaper. Although I now spend many hours talking with people, I’m still basically a(n) ______37______ person. Perhaps it’s my soft voice and quite nature that help draw people out as they respond to my questions as I interview them. My former shyness makes me able to ______38______ the people who feel discomfort when they talk to me. I still ______39______ moments of loneliness. But I’m also glad I decided to make a ______40______ in my life that has opened many doors and opportunities that I never knew existed.
21. A. know B. forgive C. admire D. trust
22. A. pride B. name C. company D. direction
23. A. provided B. rewarded C. presented D. charged
24. A. Eventually B. Terribly C. Actually D. Suddenly
25. A. weak B. shy C. lazy D. mean
26. A. imagined B. noticed C. designed D. published
27. A. broadcast B. forgot C. loved D. abandoned
28. A. effort B. purpose C. hope D. doubt
29. A. surprised B. moved C. hurt D. terrified
30. A. failed B. escaped C. missed D. survived
31. A. proud B. calm C. excited D. strange
32. A. interesting B. true C. difficult D. pleasant
33. A. achievement B. urgency C. belonging D. responsibility
34. A. completed B. described C. quitted D. obtained
35. A. comfortable B. impatient C. awkward D. exhausted
36. A. educating B. interviewing C. encouraging D. introducing
37. A. confident B. normal C. honest D. quiet
38. A. understand B. ignore C. consider D. employ
39. A. fear B. record C. enjoy D. confirm
40. A. plan B. suggestion C. fortune D. change
【答案】21. A 22. C 23. B 24. A 25. B 26. B 27. C 28. C 29. D 30. D 31. B 32. C 33. A 34. D 35. A 36. B 37. D 38. A 39. C 40. D
考查动词词义辨析。句意：我甚至不愿意接电话，因为我担心我必须和我不认识的人交谈。A. know知道；B. forgive原谅；C. admire羡慕；D. trust信任。根据上文“I was a shy kid. I didn’t even like to answer the telephone for fear I’d have to talk to somebody”可知作者说自己从小就害羞，因此，作者应该是害怕接陌生人的电话。故答案为A。
考查名词词义辨析。句意：然而，在学校里，我不得不整天有许多学生陪伴。A. pride骄傲；B.name名字；C. company陪伴；D. direction方向。上学时不得不有许多学生陪伴。company在此表示“陪伴”的意思，in the company of…..表示“在……的陪伴下”。故答案为C。
考查动词词义辨析。句意：我花了很多时间学习，回报就是成绩很好。A. provided提供；B. rewarded回报；C. presented颁发；D. charged控告，充电。根据上文“My escape was studying. I spent a lot of time studying”可知作者把时间都花费在了学习上，因此他的辛苦付出得到了回报，也就是取得了好成绩。故答案为B。
考查副词词义辨析。句意：最后我上了大学。A. Eventually最后；B. Terribly可怕地；C. Actually事实上；D. Suddenly突然地。根据上文“I spent a lot of time studying”说明作者学习勤奋，结果就是他最终上了大学。故答案为A。
考查形容词词义辨析。句意：在我大学的第三年，我受够了自己的害羞决定改变自己。A. weak虚弱的；B. shy害羞的；C. lazy懒惰的；D. mean卑鄙的。根据上文“I was a shy kid”可知作者从小就害羞，到了大三的时侯，作者对此已经受够了。因此，他决定做出改变。故答案为B。
考查动词词义辨析。句意：一天在校园里，我注意到当地古典音乐电台登的一则招聘广告。A. imagined想象；B. noticed注意到；C. designed设计；D. published出版。作者在校园里无意中看到一则招聘广告。故答案为B。
考查动词词义辨析。句意：我是听古典音乐长大的，我喜欢古典音乐。A. broadcast广播；B. forgot忘记；C. love喜爱；D. abandoned抛弃。根据上文“I had grown up listening to classical music”可知，作者是听着古典音乐长大的，因此，他十分喜欢古典音乐。故答案为C。
考查名词词义辨析。句意：我完全没有广播电台工作的背景，也完全没有得到这份工作的希望。A. effort努力；B. purpose目的；C. hope希望；D. doubt怀疑。根据上文“I had absolutely no background in radio”可知由于作者没有任何广播电台工作的背景，因此，他认为自己没有希望得到这份工作。故答案为C。
考查形容词词义辨析。句意：在“电台”中与成千上万的听众交谈的想法让我害怕。A. surprised惊讶的；B. moved感动的；C. hurt受伤的；D. terrified害怕的。由于作者既无经验，又无信心，因此，他一想到通过电台对数千人讲话就害怕。故答案为D。
考查动词词义辨析。句意：然而，我通过了面试。A. failed失败；B. escaped逃跑；C. missed错过；D. survived幸存。根据下文“About two weeks later, I actually _____14_____ the job.”可知，他成功通过了面试。故答案为D。
考查形容词词义辨析。句意：广播站长的声音很柔和，让我感到很镇定。A. proud自豪的；B. calm镇定的；C. excited激动的；D. strange奇怪的。根据上文“The station manager had a soft voice”可知，广播站长的声音很柔和，这让作者感到很放松，由紧张变得平静。故答案为B。
考查形容词词义辨析。句意：这对我来说并不难。A. interesting有趣的；B. true真实的；C. difficult困难的；D. pleasant愉快的。根据上句“The station manager had a soft voice that made me feel___11____”可知，这次面试对作者来说并不难，故答案为C。
考查名词词义辨析。句意：我离开录音环节时，有一种成就感，我确实做了这件奇怪而可怕的事。A. achievement成就；B. urgency紧急情况；C. belonging财产；D. responsibility责任。由于作者完成了这次陌生又可怕的面试任务，他有一种成就感。故答案为A。
考查动词词义辨析。句意：大约两周后，我真正地得到了这份工作。A. completed完成；B. described描述；C. quitted放弃；D. obtained获得。作者面试时表现良好，他得到了这份工作。故答案为D。
考查形容词词义辨析。句意：我开始感觉到和别人说话越来越轻松舒适。A. comfortable舒服的；B. impatient没有耐心的；C. awkward尴尬的；D. exhausted疲惫的。虽然这份工作充满挑战，但是作者慢慢喜欢上了它。由此可知，他跟别人谈话时越来越从容。故答案为A。
考查动词词义辨析。句意：我现在的工作是采访别人，并在社区报纸上写他们的故事。A. educating教育；B. interviewing采访；C. encouraging鼓励；D. introducing介绍。根据下文“writing their stories in a community newspaper”可知，作者目前的工作是在一家社区报纸采访人们并书写他们的故事。故答案为B。
考查形容词词义辨析。句意：尽管我现在花了很多时间与人交谈，但我基本上还是一个安静的人。A. confident有信心的；B. normal正常的；C. honest诚实的；D. quiet安静的。根据下文“Perhaps it’s my soft voice and quite nature that help draw people out as they respond to my questions as I interview them.”可知，尽管作者现在和许多人交谈，但作者依然是一个安静的人。故答案为D。
考查动词词义辨析。句意：我以前的害羞使我能够理解那些和我说话时感到不舒服的人。A. understand理解；B. ignore忽视；C. consider考虑；D. employ雇佣。作者以前的腼腆使作者能够理解与自己交谈时感到不自在的人们了。故答案为A。
考查名词词义辨析。句意：我依然享受孤独的时刻。A. fear害怕；B. record记录；C. enjoy喜欢，享受；D. confirm证实。根据上文“Although I now spend many hours talking with people, I’m still basically a(n) __17_ person.”可知作者基本上是一个安静的人，依然享受孤独的时刻。故答案为C。
考查名词词义辨析。句意：但我也很高兴我决定在我的生活中创造一个机会，这为我打开了许多从未有过的大门和机会。A. plan计划；B. suggestion建议；C. fortune运气；D. change改变。但是作者也高兴于自己在人生中的改变，作者打开许多扇门和自己从不知道其存在的机会。故答案为D。
Once, there lived a poor man in a small village. He was very clever but didn’t want ______41______ (work) at all. He lived on ______42______ the villagers gave him every day. One day, he got a basket of eggs ______43______ a kind lady. He began to think that he would save the eggs until they were in short supply. Then he could earn a small amount of money by ______44______ (sell) them at a very good price. And then he would buy a couple of goats. Very soon, he would have ______45______ large group of goats. The goat milk would bring him much more money. With the money, he would buy a cow. ______46______ (it) milk would bring him a lot of money. He would become much______47______ (rich): build a big house and marry a pretty woman. They would have a lot of______48______ (child). While he was lost in thought, ______49______ (luck), he fell over a stone and all the eggs dropped onto the ground. He was very sad. That_______50_______ (bring) an end to the man’s beautiful dream.
【答案】41. to work
42. what 43. from
45. a 46. Its
47. richer 48. children
考查动词不定式。句意：他很聪明，但根本不想工作。want to do意为“想要做某事”，此处用to do不定式作宾语。故填to work。
考查名词性从句。句意：他每天靠村民给他的东西生活。“ 2 the villagers gave him”是宾语从句，从句中缺少宾语，结合句意，表示“(村民给他的)东西”，应用连接代词what引导该从句。故填what。
考查介词。句意：一天，他从一位好心的女士那里得到了一篮子鸡蛋。根据句意，“a kind lady”是鸡蛋的来源，所以应用介词from表示“来自”。故填from。
考查名词。句意：他们会有很多孩子。child意为“孩子”，为可数名词，在a lot of 应用复数形式。故填children。
考查副词。句意：当他陷入沉思时，不幸的是，他摔倒在一块石头上，所有的鸡蛋都掉到了地上。根据“he fell over a stone and all the eggs dropped onto the ground”可知，此处是指发生了不幸的事情，且修饰句子应用副词作状语，所以应用副词unluckily表示“不幸的是”。故填unluckily。
Last summer, I spend two weeks at a summer camp in England. Summer camps are high popular and a lot of teenager usually go camping every year. It was my first time, and I thought it was amazing. I stayed in a little wooden house with four another kids. We took part in lots of interested outdoor and social activities. I took my computer and camera to me, and sent photos back to my parents. At the camp I spoke English all time and I also practiced read signs. So my English is quite good now. I was sad to leaving the camp because of it was a really special holiday.
7. all time中间插入the
3.考查名词的数。句意：夏令营很受欢迎，每年都有很多青少年去露营。teenager为可数名词，由a lot of修饰应用复数形式。故teenager改为teenagers。
6.考查介词。句意：我带着我的电脑和相机，把照片寄回给我的父母。短语take sth. with sb.表示“某人带着”。故to改为with。
7.考查固定短语。句意：在夏令营里，我一直说英语，我还练习阅读标志。短语all the time表示“一直”。故all time中间插入the。
8.考查非谓语动词。句意：在夏令营里，我一直说英语，我还练习阅读标志。短语practice doing sth.表示“练习做某事”。故read改为reading。
9.考查固定短语。句意：离开营地我很难过，因为这是一个非常特别的节日。短语be adj. to do sth.表示“做某事……”。故leaving改为leave。
10.考查状语从句。句意：离开营地我很难过，因为这是一个非常特别的节日。“it was a really special holiday.”是一个完整的句子，应用because引导原因状语从句。故of去掉。
52. 假如你是李华，上个月你去洛杉矶（Los Angeles）旅游，得到了朋友Andy的热情招待。现在你已回国，请给他写封信表示感谢，并邀请他来华游玩。
How is it going these days? I would like to thank you for your hospitality when I visited Los Angeles last month. I had a good time at many places of interest with you being my guide.
Above all, I am particularly impressed by the delicious meals your mother prepared and the board games we played together. Those were not the things one could easily experience. Although I am now back in China, the happy scenes keep floating in my mind.
I want to invite you to China. I’m sure you will have an unforgettable experience as I did.
玩得开心：have a good time→enjoy oneself
首先：above all→in the first place
原句：I had a good time at many places of interest with you being my guide.
拓展句：I had a good time at many places of interest with you who were my guide.
【点睛】[高分句型1] Above all, I am particularly impressed by the delicious meals your mother prepared and the board games we played together. (运用了which/that引导的限制性定语从句，省略了which/that)
[高分句型2] Although I am now back in China, the happy scenes keep floating in my mind. (运用了although引导的让步状语从句)